Spalare Chimica

Echipa specializata in spalare chimica centrala

Spalare chimica centrale termice – Avem scule profesionale si pompa speciala pentru servicii de spalare chimice si curatire a instalatiilor centralelor termice.

Spalarea chimica este o operatiune complexa ce implica activitati tehnice din portofoliu instalatorului autorizat in cadru cursurilor si scolilor ce a profesat in trecut pentru a pune in prezent in aplicare prin activitati fizice.

spalare chimica centrala, teu colmatat, tevcupru centrala colmatata

De ce avem nevoie de spalare chimica centrala?

Pe toata perioada de functionare a echipamentelor termice ce ofera apa calda potabila sau caldura, se aduna diverse corpuri straine de pe instalatia de alimentare cu apa potabila sau in cazul centralelor, calcar si rugina.

Ne-am gandit ca ar fi bine ca centrala termica ce o aveti sa va consume gaze putine oferindu-va un randament bun si scazandu-va cheltuielile la gaze sau la curent. O spalare chimica facuta profesional ofera randament, eficienta si protejeaza echipamentele din punct de vedere tehnic, cu alte cuvinte nu vi se mai strica atat de des daca este vorba de centrala termica.

Spalare chimica centrala termica – apa care intra in centrala, trece prin mai multe etape pana este adusa la temperatura selectata de la panoul de comenzi. Mai exact pentru inceput ajunge la fluxostat, apoi in schimbatorul de caldura sau serpentina separata in arzator si prin alte piese delicate si apoi iese preparata la temperatura ridicata. In acele zone se depune rugina si calcar, micsorand diametru de trecere si construind o izolare termica ce impedica termo-sonda sa preia temperatura selectata. Sub un alt ordin de idei consuma gaze multe si nu se incalzeste si te intrebi de ce? Sunati-ne sa va curatim centrala de calcar – spalare chimica centrala. O sa cheltuiti mult mai putini bani la plata facturi, acolo se observa diferenta.

spalare chimica centrala termica, teu colmatat

Spalarea chimica boilare – cu totii stim ce calitate are apa ce o primim de la reteaua eminenta comuna si in timp in boilerele pe care le avem, se depune calcar incat izoleaza rezistenta termica sau serpentina ( in cazul boilerelor termo-electrice sau termice) consumand mai multa energie, nu aveti nici apa calda suficienta pentru a putea face un dus sau pentru alte acctivitati casnice.