Inlocuire Centrala

Instalator Bucuresti – inlocuire centrala termica

Aveti o centrala mica de apartament si doriti un instalator pentru inlocuirea vechii centrale?

Va putem oferi un instalator profesionist in vederea desfasurarii activitatilor autorizate pentru inlocuire centrala termica.

Aveti o centrala mare care ofera caldura la un intreg imobil de locuinte si s-a stricat, ati cumparat una noua si cautati o echipa buna si calificata pentru a o monta?

Avem echipe specializate in acest scop care lucreaza pe echipamente termice de putere mare si pot efectua in deplina siguranta si cu profesionalism operatiunea de inlocuire a centralei termice.

Instalator autorizat Bucuresti si Ilfov pentru inlocuire centrala termica prin condendsare pe gaze, pe peleti sau electrica. Factura si garantie.

Sunati-ne sa va oferim un profesionist si lasati treaba in mainile noastre. 0726.001.233
Ce inseamna inlocuire centrala termica – Este o operatiune mai complexa decat la montaje si implica rabdare, pasiune, vedere in spatiu si mult profesionalism in care noi suntem integrati pentru a modifica traseele conductelor de tur si retur ce ofera energie termica cat si modificarea traseelor ce include teava de apa rece ce alimenteaza centrala termica cu apa pentru umplerea cu presiune si producerea de apa calda si teava de apa calda pentru distribuirea la obiectele sanitare din bai si bucatarii.

  • Inlocuire centrala de perete – se inlocuieste unitatea centralei vechi cu centrala noua, modificarea conductelor, implementarea noilor filtre si robineti. Centrale : gaze, electrice.
  • Inlocuire centrala de pardoseala – se inlatura centrala veche prin demontare si se pozitioneaza centrala noua, se monteaza pompa de recirculare, robineti de tur si retur, se conecteaza la cosul de evacuare, se umple cu presiune si se face probe.

Practic operatiunea de inlocuire centrala termica se face prin demontarea celei vechi si montarea celei noi cu modificarile instalatiilor si a robinetilor ce fac legatura intre calorifere, bai, bucatarii si centrala.

Instalator autorizat Bucuresti si Ilfov pentru inlocuire centrala termica prin condendsare pe gaze, pe peleti sau electrica. Factura si garantie.

Timpul de executiedurata timpului de executare a operatiunilor de demontare si montare a centralelor termice este mai mare decat cel in cazul montajelor.

Reglajul debitului de gaz pentru noua centrala – In urma serviciilor profesional executate de unul din instalatorii nostri autorizati sau una din echipele noastre de profesionisti, se fac reglaje la debitul de gaze pentru un consum optim si redus.

Trebuie luat in calcul – atunci cand vechea centrala murala este inlocuita cu o centrala noua prin condensare, trebuie luat in calcul diametru conductelor de distributie a agentului de incalzire cat si marimea caloriferelor dar si reglajul robinetelor de debit ce se afla la baza caloriferelor (retur) pentru o eficienta sporita si echilibrata oferind randament.